Catalog produse

Calendar Crestin Ortodox

Acasa > Evenimente

Evenimente

Top Producers - Koine Italia

Producatorii de Top Romani de obiecte bisericesti au promovat o campanie de informare in peroada 18-21 aprile 2015 la Vicenza in Italia.
Acest targ de la Kone de obiecte bisericesti este cel mai mare din lume fiind prezenti peste 600 de [...]

Orthodoxia cel mai mare targ de obiecte bisericesti din Grecia

In perioada 24-26 mai 2015 la Tesalonic in pavilonul Helexpo a avut loc cel mai mare targ de icoane si obiecte de cult bisericesc din Grecia.
Pe langa numerosii producatori greci a fost prezenta si o echpa a firmei Eikon cu un stand de [...]

Târg de obiecte bisericești la Timișoara

Cel mai important târg creştin din sud-estul Europei, Târgul Internaţional de Veşminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti, a fost organizat pentru prima dată la Timişoara la Casa Tineretului, în perioada 15-17 septembrie 2011.

Au fost [...]

Eikon prezentă în premieră la Târgul de icoane și obiecte de cult de la Bacău

Eikon producător de icoane și promovator de obiecte de cult a participat în perioada 30 martie-3 martie la Targul de Obiecte Bisericești la Bacău în centrul Plaza organizat de Camera de Comerț și Industrie Bacău și Arhiepiscopia Romanului și [...]

Evenimente

Top Producers - Koine Italia

event

Producatorii de Top Romani de obiecte bisericesti au promovat o campanie de informare in peroada 18-21 aprile 2015 la Vicenza in Italia.
Acest targ de la Kone de obiecte bisericesti este cel mai mare din lume fiind prezenti peste 600 de expozanti.
Firma Eikon a fost pezenta in paginile catalogului TOP PRODUCERS cu o gama diversa de icoane litografiate aplicate pe pal, in rame de lemn, diptice, tripice si icoane pictate pe blat de tei cu foita de aur de 24 de karate cat si a magazinului virtual Eikon cu o prezentare de obiecte bisericesti.

citeste