Catalog produse

Calendar Crestin Ortodox

Acasa > Evenimente

Evenimente

Târg de obiecte bisericești la Timișoara

Cel mai important târg creştin din sud-estul Europei, Târgul Internaţional de Veşminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti, a fost organizat pentru prima dată la Timişoara la Casa Tineretului, în perioada 15-17 septembrie 2011.

Au fost [...]

Eikon prezentă în premieră la Târgul de icoane și obiecte de cult de la Bacău

Eikon producător de icoane și promovator de obiecte de cult a participat în perioada 30 martie-3 martie la Targul de Obiecte Bisericești la Bacău în centrul Plaza organizat de Camera de Comerț și Industrie Bacău și Arhiepiscopia Romanului și [...]

Eikon lansează catalogul profesional de icoane și obiecte de cult la TOB

Eikon lansează catalogul profesional de icoane și obiecte de cult la TOB
Firma de obiecte bisericești Eikon din Iași, va la lansa primul catalog profesional din România de icoane și obiecte de cult bisericesc la TOB, între 2 și 4 octombrie la [...]

Evenimente

Prea Sfințitul Nicodim a participat la Târgul Internațional de Obiecte Bisericești din Cluj-Napoca.Sfintia Sa in vizita la standul firmei Eikon.

event

În data de 6 octombrie 2012, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, însoțit de prot. mitr. Adrian Cotelea, secretatul Eparhiei de Edineț și Briceni și Filip Namolovan, ipodiacon superior, la invitația domnului Andrei Epure, organizatorul târgului, au participat la Târgul Internațional de Veșminte, Icoane, Cărți și Obiecte Bisericești din Cluj-Napoca.

Prea Sfințitul Nicodim a fost impresionat de organizarea remarcabilă cât și de diversitatea obiectelor bisericești. În timpul vizitei, Prea Sfințitul Nicodim a încheiat diverse contracte, obiectul cărora este schimbul de literatură bisericească, obiecte bisericești, pictură bisericească și broderia veșmintelor.

Episcopul de Edineț și Briceni le-a [...]

citeste