Firma EIKON ARTIS se distinge prin calitate, diversitate și profesionalism atât prin producția propie de icoane, cât și prin comercializarea obiectelor de cult. EIKON ARTIS este unul dintre producătorii și distribuitorii principali de obiecte de cult din România, produsele noastre regăsindu-se în majoritatea eparhiilor de pe teritoriul țării. Mai mult decât atât, calitatea superioară a produselor noastre este recunoscută la nivel global, firma Eikon Artis având clienți în toată Europa, Asia, Australia și America. Ne bucurăm, așadar, de o recunoaștere la nivel internațional cultivată atât prin susținerea produselor de calitate deosebită, cât și prin promovarea acestora la târgurile de obiecte de cult ortodox din țară și din străinătate.

În ceea ce privește producția proprie, Atelierul de Icoane EIKON vă propune o gamă largă și variată de produse, modele personalizate executate pe materiale diverse: pal, pe blat sau în rame de lemn, MDF, pânză, sticlă, dar și alte materiale. De asemenea, executăm icoane de diverse dimensiuni, acestea întinzându-se până la 1.6 metri lungime. Amintim, însă, și de iconițele plasitifiate, laminate, diptice și triptice, regăsindu-se și acestea în producția proprie.

Pe lângă acest lucru, în Atelier realizăm și icoane litografiate în rame de lemn, dar și icoane pictate pe lemn de tei cu traversă, aurite cu piatră de agat – tehnică de realizare preluată de la marii maeștri bizantini de altădată. Mai mult decât atât, realizăm pictura catapeteasmelor și ne bucurăm de o bogată experiență în acest sens.

Aici, la Atelierul EIKON, credem că fiecare icoană este destinată unui suflet care să o valorifice și să o prețuiască, motiv pentru care executăm produse personalizate, cu peste 300 de modele disponibile – reprezentări ale Maicii Domnului, Domnului Iisus Hristos, Praznicelor Împărătești și Sfinților. Gama noastră include atât icoane în stil bizantin, cât și realist, urmărind să vă ofere o paletă cât mai largă de alegere, fara a neglija calitatea și unicitatea produselor EIKON ARTIS .

Produsele noastre se regăsesc în majoritatea eparhiilor din România, menționăm doar o parte din partenerii noștri: Mitroplia Moldovei si Bucovinei, Mitropolia Ardealului, Mitropolia Clujului, Mitropolia Banatului, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Arhiepiscopia Romanului, Arhiepiscopia Alba-Iulia, Arhiepiscopia Aradului, Episcopia Maramureșului și Sătmarului, Episcopia Devei și Hunedoarei, Episcopia Oradei, Episcopia Hușilor, precum și alte eparhii din străinătate.

Firma EIKON ARTIS are parteneriate cu unii dintre cei mai importanți furnizori de obiecte de cult din Europa, precum Sofrino – cel mai mare producător al Patriarhiei Ruse, dar și renumite fabrici din Grecia – recunoscute pentru producția de tămâie, icoane de argint și obiecte de cult aurite și din argint masiv.

De asemenea, amintim și de alți producători importanți din Ucraina, Serbia și Republica Moldova, produsele comercializate de noi caracterizându-se printr-o calitate de cel mai înalt nivel, bun gust și o estetică autentică.

Prin urmare, pe lângă producția proprie, firma EIKON ARTIS se numără printre distribuitorii majori din România, obiectele de cult fiind din cele mai diverse. Poate cele mai deosebite, în acest sens, sunt policandrele, împărțite pe trei categorii – aurite, masive turnate și realizate din antimoniu, fiecare conținând peste 50 de modele – aceste produse pot avea de la trei până la 215 de becuri și până la 7 etaje, 7 m lungime și 500 kg.

Firma EIKON ARTIS asigurându-vă și servicii precum ansamblarea, consultanța și livrarea policandrelor. Bineînțeles, executăm și policandre la comandă deoarece ținem mereu cont de preferințele clientului, acestea pot include înlocuirea becurilor sau adăugarea unui etaj.

De asemenea,în aceeași categorie a obiectelor de cult se numără și crucile de turlă – aurii, cu dimensiunile începând de la 60 de cm, până la trei metri, fabricate din inox, suflate cu pulbere de titan – tablă aurie pentru acoperișurile bisericilor și clopote, confecționate din aliaje de bronz și cupru, cu greutatea cuprinsă între șase și 500 de kg.

Tot în magazinele EIKON ARTIS găsiți și obiecte de cult destinate săvârșirii slujbelor cultului ortodox: Sfânta Masă, proscomidiar, candelă cu picior și agățătoare, precum și Sfinte Vase –  cruci de binecuvântare și cu postament, Sfinte Evanghelii, Sfinte Chivote, cădelnițe, cristelnițe din aluminiu, inox sau cupru, truse de botez  și pentru Sfânta Împărtășanie, precum și set pentru Sfântul Maslu, racle pentru Sfinte Moaște, sfeșnice cu până la 50 de lumânări – și altele. Punem la dispoziția dumneavoastră și obiecte de cult destinate slujirii arhierești, set cruce și engolpion, set dichir și trichir, baston arhieresc, cârjă arhierească, scaun arhieresc, repide, mitră și cruce pentru aceasta.

Pe lângă acestea, vă prezentăm și alte diverse categorii de produse, precum veșminte, mobilier bisericesc sau obiecte de cult din lemn sau argint masiv.

Firma EIKON ARTIS comercializează și alte diverse produse precum tămâie, smirnă, cărbune și fitile, dar și CD-uri cu muzică religioasă.

Recunoscută în toată lumea pentru calitatea superioară a produselor și serviciilor, pentru seriozitate și profesionalism, firma EIKON ARTIS vă oferă o gamă largă de produse deosebite, cu o anumită estetică, respectând normele și valorile cultului creștin-ortodox. De aceea, ne dorim ca fiecare client să-și găsească produsul care îl împlinește și îl bucură, prețuindu-l întocmai. Echipa EIKON ARTIS vă mulțumește pentru încrederea acordată, pentru suportul dumneavoastră și vă promite aceleași servicii și produse de calitate superioară în continuare.

Doamne ajută,

Echipa EIKON ARTIS.