Preasfințitul Nicodim a participat la Târgul Internațional de Obiecte Bisericești din Cluj-Napoca. Preasfinţia Sa în vizită la standul firmei E

Pe data de 6 octombrie 2012, Preasfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, însoțit de Protoiereul Mitrofor Adrian Cotelea, secretatul Eparhiei de Edineț și Briceni, și de Filip Namolovan, ipodiacon superior, la invitația domnului Andrei Epure, organizatorul târgului, au participat la Târgul Internațional de Veșminte, Icoane, Cărți și Obiecte Bisericești din Cluj-Napoca.
Preasfințitul Nicodim a fost impresionat de organizarea remarcabilă cât și de diversitatea obiectelor bisericești. În timpul vizitei, Preasfințitul Nicodim a încheiat diverse contracte, obiectul cărora este schimbul de literatură bisericească, obiecte bisericești, pictură bisericească și broderia veșmintelor.
Episcopul de Edineț și Briceni le-a mulțumit tuturor pentru informația oferită, exprimându-și dorința de a participa și la următoarea ediție a Târgului de Obiecte Bisericești din Cluj-Napoca.
Sursa: Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni