Tarnosirea bisericii ,,Sfinții Trei Ierarhi” din municipiul Videle, județul Teleorman

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu biserica n a fost târnosită de mai mulți ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române după o lucrare impresionantă de reînnoire a sfântului lacaș susținută de către vrednicul Preot Zamfir Liviu.
Prin deosebita dăruire, simpatie și încrederea Părintelui Liviu firma Eikon a desfășurat o amplă lucrare în acest sfânt asezamant: înnoirea cu tablă de inox aurie pulverizată cu pulbere de titan, neferitică, cruci de turlă aurii, policandre cu horos, policandre mai mici și aplici, înfrumusețarea Sfintei Mese cu toate odoarele bisericesti: chivot, candele și sfeșnice pentru Sfanta Masa, evanghelie, cruce de binecuvântare. În atelierul Eikon s-au realizat și icoanele pentru Iconostas cuprinzând toate registrele: Iisus Hristos și Maica Domnului, Praznicele Împărătești și Sfinții Apostoli.
Pentru această lucrare complexă și realizată cu mult profesionalism și devotament fată de parohia ,,Sfinții Trei Ierarhi” Parintele Paroh Liviu Zamfir împreună cu reprezentanții consiliului bisericesc a învrednicit pe domnul director a firmei Eikon, Zagnat Nicolai cu o diplomă de ctitor ,,pentru jertfelnicie creștină” și l-a scris în hrisovul bisericii alături de soția doamna Diana Zagnat.